Skocz do zawartości

Historia edycji

maciej01

maciej01

16 godzin temu, lukaszkrzyszczuk napisał:

Czyli dobrze wyczytałem. Nie wiem jak u Was w dużych zbiornikach, ale czy kontrola cyrkulatorów jest aż tak niezbędna? Ja chyba wolałbym postawić na teoretycznie lepszą pompę - Tunze 6045 bez sterowania niż Jebao RW-4 z kontrolerem. Na pewno przycisk "feed" jest fajną opcją i często używaną, ale można wyłączyć Tunze z prądu i też mieć feed oczywiście bez samodzielnego załączenia, ale to jest drobnostka, przynajmniej dla mnie.

Regulowany cyrkulator nie jest niezbędny, tylko wygodniejszy bo masz możliwość ustawienia odpowiedniej wydajności, mocy i do tego można uzyskać efekt falowania. Tunze na pewno będzie mniej awaryjny niż Jebao.

maciej01

maciej01

16 godzin temu, lukaszkrzyszczuk napisał:

Czyli dobrze wyczytałem. Nie wiem jak u Was w dużych zbiornikach, ale czy kontrola cyrkulatorów jest aż tak niezbędna? Ja chyba wolałbym postawić na teoretycznie lepszą pompę - Tunze 6045 bez sterowania niż Jebao RW-4 z kontrolerem. Na pewno przycisk "feed" jest fajną opcją i często używaną, ale można wyłączyć Tunze z prądu i też mieć feed oczywiście bez samodzielnego załączenia, ale to jest drobnostka, przynajmniej dla mnie.

Regulowany cyrkulator nie jest niezbędny, tylko wygodniejszy bo masz możliwość uzyskania odpowiedniej wydajności, mocy i do tego można uzyskać efekt falowania. Tunze na pewno będzie mniej awaryjny niż Jebao.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.