Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

12 minut temu, Echindorus napisał:

tłumaczyć nawet po kilka razy niż ograniczać się do mało profesjonalnego zachowania w stylu...nasikać do akwarium, wsadzić mięso czy inne

Nie chce mi sie znów wracać do Waszego zaklinania rzeczywistości więc pominę kolejny wywód nie na temat, ale kawałek mięsa np. krewetki to jeden z najstarszych sposobów na rozkręcenie cyklu azotowego. Mało profesjonalne powiadasz ? No cóź. Faktycznie, jeśli tak ma wyglądać akwarystyka to niech jak najwięcej takich osób się do niej zrazi. W szczególności osób które piszą:

I faktycznie rybcia tania, a nie bardzo chciałem ryzykować inne zwierzęta morskie....byłem w stanie ją poświęcić.

Bez komentarza.

@silvia raczej Ty przeczytaj caly watek - bo nie kto inny jak autor tego watku zapewnial, ze dojrzewanie bedzie szybsze... ale nawet tego Ci sie nie chcialo sprawdzic (proste Ctrl +F).

VDR

VDR

11 minut temu, Echindorus napisał:

tłumaczyć nawet po kilka razy niż ograniczać się do mało profesjonalnego zachowania w stylu...nasikać do akwarium, wsadzić mięso czy inne

Nie chce mi sie znów wracać do Waszego zaklinania rzeczywistości więc pominę kolejny wywód nie na temat, ale kawałek mięsa np. krewetki to jeden z najstarszych sposobów na rozkręcenie cyklu azotowego. Mało profesjonalne powiadasz ? No cóź. Faktycznie, jeśli tak ma wyglądać akwarystyka to niech jak najwięcej takich osób się do niej zrazi. W szczególności osób które piszą:

I faktycznie rybcia tania, a nie bardzo chciałem ryzykować inne zwierzęta morskie....byłem w stanie ją poświęcić.

Bez komentarza.

VDR

VDR

4 minuty temu, Echindorus napisał:

Nie chce mi sie znów wracać do zaklinania rzeczywistości, ale kawałek mięsa np. krewetki to jeden z najstarszych sposobów na rozkręcenie cyklu azotowego. Mało profesjonalne powiadasz ? No cóź. Faktycznie, jeśli tak ma wyglądać akwarystyka to niech jak najwięcej takich osób się do niej zrazi. W szczególności osób które piszą:

Bez komentarza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.