Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@boo12 np na max prąd jakim można wysterować diody. IMHO nie warto katować diód na maxa, lepiej zjechać te 0,1 A.  Ten który @silvia zaproponował jest ok ale jedzie na maxa jesli diody maja max I 1,5A - ja bym uzył wersji 1400 ;) A taka widzę też istnieje.

Zasilacz 24V - imho nie pociagnie 3 kanałow po 12V połączonych w szereg. 36V też będzie IMHO za mało. Będzie na styk - a zasilacz powinien miec zapas.

VDR

VDR

@boo12 np na max prąd jakim można wysterować diody. IMHO nie warto katować diód na maxa, lepiej zjechać te 0,1 A.  Ten który @silvia zaproponował jest ok ale jedzie na maxa jesli diody maja max I 1,5A - ja bym uzył wersji 1400 ;) A taka widzę też istnieje.

VDR

VDR

@boo12 np na max prąd jakim można wysterować diody. IMHO nie warto katować diód na maxa, lepiej zjechać te 0,1 A.  Ten który @silvia zaproponował jest ok ale jedzie na maxa jesli diody maja max I 1,5A - ja bym uzył wersji 1400 ;) A taka widzę też istnieje. Zasilacz 36V IMHO za mało - bedzie na styk a powinien miec troche zapasu.

VDR

VDR

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.