Skocz do zawartości

Historia edycji

@Pawel

@Pawel

Godzinę temu, Kris81 napisał:

O tym właśnie Paweł pisze .

Jeśli chodzi o wysokość 65cm to prawdę powiedziawszy jak dla mnie to przekleństwo . Przy moich 170cm :Pżeby coś zrobić ,dostać dna bez ściągania korony muszę stać na drabinie na wysokości dna. Też tu role odgrywa wysoki stelaż 110cm ,ale w poprzednim 60cm wysokim ,jakoś wygodniej było coś robić . 

Dzisiaj bym poszedł w wymiar 135x70-75x60h ,a tak w ogóle to chodzi mi po głowie ok 200x 70-75x60h :D 

Ja mam 194 wzrostu więc luz :)

Dlaczego byś nie chciał komina wewnętrznego? 

Mam z 15cm luzu z boku akwarium, więc może zrobię zewnętrzny na bocznej ścianie i zabuduję. Choć przyznam szczerze, że wolałbym na tylnej ścianie. 

Zewnętrzny komin to takie +/- 20 litrów więcej w akwarium B)

@Pawel

@Pawel

Jeśli chodzi o wysokość 65cm to prawdę powiedziawszy jak dla mnie to przekleństwo . Przy moich 170cm :Pżeby coś zrobić ,dostać dna bez ściągania korony muszę stać na drabinie na wysokości dna. Też tu role odgrywa wysoki stelaż 110cm ,ale w poprzednim 60cm wysokim ,jakoś wygodniej było coś robić . 

Dzisiaj bym poszedł w wymiar 135x70-75x60h ,a tak w ogóle to chodzi mi po głowie ok 200x 70-75x60h :D 

Mam z 15cm luzu z boku akwarium, więc może zrobię zewnętrzny na bocznej ścianie i zabuduję. 

@Pawel

@Pawel

Mam z 15cm luzu z boku akwarium, więc może zrobię zewnętrzny z boku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.