Skocz do zawartości

Historia edycji

Darek85

Darek85

13 godzin temu, Nik@ napisał:

Ja kiedyś zauważyłam podobny efekt po podaniu microbe lift artemiss. Jakby wszystkie koralowce na raz  zwariowaly, napompowane na max, nigdy wczesniej takie nie byly. Nie wiem, o co chodzilo, ale kiedy za jakiś czas znow podałam ten sam preparat, to juz takiego szalu nie było. Dziwne. 

Czy mozesz powtórzyć dozowanie tego samego za kilka dni i opisac efekty?

Robiłem 3 ostatnie podmiany na tych bakteriach i efekt jest zawsze ten sam. Najbardziej widać po euphyliach, ale i goniopory ładnie reagują. Mam jedną żółtą która odchorowuje fragowanie i nawet ona się pompuje po podaniu bakterii. Dawkowałem je już wcześniej ale nie było takiej reakcji korali. Tym razem jednak trafiłem na smierdzacą butelkę Specjal Blend. 

Dawkuje czasem fito w rzelu easybuster i też nie reagują tak jak po podaniu bakterii.

Gdzie tkwi haczyk? Co im się tak w tych bakteriach podoba i gdzie to kupić? Przeciesz nie będę karmić bakteriami bo do zakwitu doprowadze. 

Darek85

Darek85

13 godzin temu, Nik@ napisał:

Ja kiedyś zauważyłam podobny efekt po podaniu microbe lift artemiss. Jakby wszystkie koralowce na raz  zwariowaly, napompowane na max, nigdy wczesniej takie nie byly. Nie wiem, o co chodzilo, ale kiedy za jakiś czas znow podałam ten sam preparat, to juz takiego szalu nie było. Dziwne. 

Czy mozesz powtórzyć dozowanie tego samego za kilka dni i opisac efekty?

Robiłem 3 ostatnie podmiany na tych bakteriach i efekt jest zawsze ten sam. Najbardziej widać po euphyliach, ale i goniopory ładnie reagują. Mam jedną żółtą która jest odchorowuje fragowanie i nawet ona się pompuje po podaniu bakterii. Dawkowanie je już wcześniej ale i nie było takiej reakcji korali. Tym razem jednak trafiłem na smierdzacą butelkę Specjal Blend. 

Dawkuje czasem fito w rzelu easybuster i też nie reagują tak jak po podaniu bakterii.

Gdzie tkwi haczyk? Co im się tak w tych bakteriach podoba i gdzie to kupić? Przeciesz nie będę karmić bakteriami bo do zakwitu doprowadze. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.