Skocz do zawartości

Historia edycji

AmonS

AmonS

Dzień 38 (19.02.2018)

Doszło więcej malutkich szczepek. Wszystko zestresowane i jeszcze nie polipuje (mam nadzieję, że przetrwają wszystkie). Okazało się, że nie wszędzie docierało w 60l "słońce" bo niektóre szczepki "blade" w kilku miejscach :( ...

Niestety dziś pojawiło się też cyjano?! (chyba - zdjęcia).

Do akwarium trafiło kilka kolejnych ślimaczków z mojej 60l oraz "świeża krew" - ślimaczki od @SU1 za co jestem mu bardzo wdzięczny ;).

IMG201802_qnxraxn.jpg

IMG201802_qnxraxx.jpg

IMG201802_qnxraxr.jpg

Koralowce na ten moment nie są "przyklejone" i nie jest to ich docelowe miejsce... tak wrzucone po prostu. Teraz myślę i czytam o nich aby wybrać im jak najlepsze miejsca ;).

AmonS

AmonS

Dzień 38 (19.02.2018)

Doszło więcej malutkich szczepek. Wszystko zestresowane i jeszcze nie polipuje (mam nadzieję, że przetrwają wszystkie). Okazało się, że nie wszędzie docierało w 60l "słońce" bo niektóre szczepki "blade" w kilku miejscach :( ...

Niestety dziś pojawiło się też niestety cyjano?! (chyba - zdjęcia).

Do akwarium trafiło kilka kolejnych ślimaczków z mojej 60l oraz "świeża krew" - ślimaczki od @SU1 za co jestem mu bardzo wdzięczny ;).

IMG201802_qnxraxn.jpg

IMG201802_qnxraxx.jpg

IMG201802_qnxraxr.jpg

Koralowce na ten moment nie są "przyklejone" i nie jest to ich docelowe miejsce... tak wrzucone po prostu. Teraz myślę i czytam o nich aby wybrać im jak najlepsze miejsca ;).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.