lapsiak84 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Witam, czy możecie się wypowiedzieć w kwestii daty ważności kleju? Według informacji na opakowaniu klej jest już po terminie. Klej ma konsystencję taką jaką miał - nic się nie zmieniło. Intensywny zapach taki jak mial to i ma. Czeka mnie za chwilę klejenie hydrauliki. Czy mogę śmiało użyć tego kleju czy skoro jednak jest po terminie to kupować nowy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 zrób próbę na jakimś "odpadzie" i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 klej smialo. unas kleja takimi co data skonczyla sie w 2015 r i nic nie cieknie i nie puszcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Bez stresu można kleić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 DziękujęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alenqer Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Witam - też mogę potwierdzić - u siebie kleiłem klejem o konsystencji bardzo gęstego miodu sporo po terminie ważności i też było ok.- dla szczelności i życia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2018 Klej działa na bazie rozpuszczalników które topią pcv i które dzięki temu spaja się samo ze sobą. Jak czynnik nie odparował to klej długo po upływie daty ważności nadaje się do użycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach