A co jak nie mam kolegów, którzy posiadają glony ? Napiszesz mi, można wsiąść w samolot, poleciec na wycieczke do Egiptu a przy okazji jak już bedziesz w tym Egipcie to sobie narwać ? Glony bedziesz mial za free. Przyjemne z pozytecznym.
Ledy w chinach - od 2 tygodni do miesiaca czekania --- fakt bedzie jeszcze taniej niz na allegro. ... a jak zamiast zamawiac tasme - zamowie sobie ledy prosto z fabryki i sam je sobie polutuje w nitke to bedzie jeszcze taniej niz na alli - po co przepłacać. Baa najlepiej wybudować sobie własną fabrykę ledów - wtedy będziemy mieli je za darmo
Ty nie widzisz tego absurdu do jakiego sprowadzasz te swoje oszczędzanie caly czas P.s Nie pochodzisz z Poznania ? xD ;P Bo w podpisie Dąbrowa Górnicza i mi nie pasuje
P.s Zamawiam mnostwo towaru w chinach a ledy grow kupilem w warszawie od sprzedawcy z allegro. Pewnie napiszesz, że przepłaciłem bo w chinach można taniej. No można ale tego samego dnia reaktor fito zaczął działać. Mogłem poczekać miesiąc ale start reaktora przedłuzyłby się o ten miesiąc. Zapłaciłem drożej za to, że mogę to mieć już teraz.
P.s2 1,5 m to tak srednio - kupilem i 2 pety 1,5l tak sobie oplata taka długość. Przy jednej jest na styk