Nie chce mi sie dyskutowac bo nawet nie wiesz co pisałeś
Cytujnie chodzi o charytatywność ale logikę - w tym zestawie nie ma niczego czego nie da się kupić osobno (i po prostu osobno wychodzi sporo taniej) a "montaż" zajmuje 3 minuty ... dziecku
Cytujo jakim DIY mowa ? skoro ten zestaw składa się z gotowych części które można swobodnie kupić i absolutnie NIC nie trzeba przerabiać ?
Cytujjeśli ktoś w sklepie kupuje jednocześnie np. zbiornik sump szafkę odpieniacz ... itp. to raczej liczy na jakiś rabat ? a już na pewno nie na to że zapłaci więcej - bo kupił zestaw ...
Cytujale w/g mnie ta różnica w cenie jest zaskakująco wysoka
Cytujjak tu porównywać zlecenie na lampę czy wirnik - z tym zestawem ... wszystkie części zestawu są w sklepach - składasz jak lego i tyle
Dalej mi się nie chce szukać kolejnych cytatów, prezentujących takie podejście do tematu.
Czyz to nie jest ustalanie, że ceny za jaka sklep ma sprzedawać taki produkt. Może nie bezpośrednio, nie wprost ale czasami piszesz, że za drogo.
Jak zaproponowałem coś takiego samego Tobie to nawet nie zapytałeś co to będą za elementy i na czym będzie polegało składanie gotowca tylko od razu powiedziałeś NIE. Co dziwne nie jest bo cokolwiek by to nie było praca kosztuje.
Dla mnie to wystarczy. Dalej nie musisz tłumaczyć bo doskonale rozumiem Twoje stanowisko.
P.s Lampe LED też da się złożyć jak LEGO.