Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

7 minut temu, silvia napisał:

właśnie .. i dlatego ja TDSa kupiłem "normalnie" - nie przepłacając .. gdyby cena była trochę wyższa (a nie przesadzona) to wziąłbym jak kupowałem inne rzeczy - będąc w sklepie - czyli sklep przesadzając z ceną sam sobie strzela w stopę

dopłacisz 50% tylko dlatego że salon samochodowy naklei Ci jakiegoś błazenka czy rekina ? - bo ja nie

Ale w jaki sposob sklep przesadza z cena ? W jaki sposob sam sobie strzela w stope?  Ja prdl. Według Ciebie sklep ma kupić w hurtowni dajmy na to za 130zl i zjechac z cena do 99zl bo inny sklep ma w takiej cenie ? No biznesu to Ty byś nie zrobil :lol::lol: Serio nie rozumiesz, ze sklepy moga miec rozne rabaty, rozne ceny nabycia tego samego towaru od dystrybutora ? I zeby nie byc instytucja charytatywna musza dac jakaś marżę. Każdy jeden. Oczywiście Ty jako klient pojdziesz tam gdzie taniej. Ale to sie nijak ma do ksztaltowania ceny w danym sklepie.

VDR

VDR

6 minut temu, silvia napisał:

właśnie .. i dlatego ja TDSa kupiłem "normalnie" - nie przepłacając .. gdyby cena była trochę wyższa (a nie przesadzona) to wziąłbym jak kupowałem inne rzeczy - będąc w sklepie - czyli sklep przesadzając z ceną sam sobie strzela w stopę

dopłacisz 50% tylko dlatego że salon samochodowy naklei Ci jakiegoś błazenka czy rekina ? - bo ja nie

Ale w jaki sposob sklep przesadza z cena ? W jaki sposob sam sobie strzela w stope?  Ja prdl. Według Ciebie sklep ma kupić w hurtowni dajmy na to za 130zl i zjechac z cena do 99zl bo inny sklep ma w takiej cenie ? No biznesu to Ty byś nie zrobil :lol::lol: Serio nie rozumiesz, ze sklepy moga miec rozne rabaty, rozne ceny nabycia tego samego towaru od dystrybutora. I zeby nie byc instytucja charytatywna musza dac jakaś marżę. Oczywiście Ty jako klient pojdziesz tam gdzie taniej. Ale to sie nijak ma do ksztaltowania ceny w danym sklepie.

VDR

VDR

4 minuty temu, silvia napisał:

Ale w jaki sposob sklep przesadza z cena ? W jaki sposob sam sobie strzela w stope?  Ja prdl. Według Ciebie sklep ma kupić w hurtowni dajmy na to za 130zl i zjechac z cena do 99zl bo inny sklep ma w takiej cenie ? No biznesu to Ty byś nie zrobil :lol::lol: Serio nie rozumiesz, ze sklepy moga miec rozne rabaty, rozne ceny nabycia tego samego towaru od dystrybutora. I zeby nie byc instytucja charytatywna musza dac jakaś marżę.

VDR

VDR

Teraz, silvia napisał:

Ale w jaki sposob sklep przesadza z cena ? W jaki sposob sam sobie strzela w stope?  Ja prdl. Według Ciebie sklep ma kupić w hurtowni dajmy na to za 130zl i zjechac z cena do 99zl bo inny sklep ma w takiej cenie ? No biznesu to Ty byś nie zrobil :lol::lol:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.