16 minut temu, silvia napisał:nie mam ale sądzę że nawet wchodząc z ulicy do sklepu / producenta i biorąc powiedzmy .. 10 sztuk filtra dostanę rabat - zwłaszcza jak istnieje możliwość dalszych zakupów .. bo prowadzę sklep - no chyba że ten konkretny sprzedający mnie nie lubi to rabatu nie będzie i trzeba będzie dać zarobić komuś innemu
bo przecież nie będę kupował pojedynczej sztuki filtra dopiero gdy znajdzie się klient na reaktor ?
i właśnie o czymś takim myślałem pisząc i charytatywności i logice
Pamietasz jak Ci pisałem o zamrożeniu gotówki .... Nie tylko ja Ci to napisałem, dla Ciebie wszystko jest takie proste bo nigdy mam wrażenie nie prowadziłeś własnej firmy. 10 sztuk reaktorów, 10 sztuk ledow, 10 sztuk pomp, 10 sztuk wszystkiego co tylko masz w ofercie. Kupa kasy zamrożona w ......towarze, który nie koniecznie musi się sprzedać. Pomijam już całkowicie powierzchnię by to wszystko zmagazynować
@silvia marnujesz się, zakładaj biznes - wszyscy akwaryści morscy czekają na Twój sklep - pokaż wszystkim sklepom, że można mieć ceny 50% niższe Skoro uważasz, że można taniej. Kurde czemu nie odpalisz biznesu, skoro uważasz, że da się taniej ? Serio, będziesz miał ceny na wszystko 20% tańsze niż rynek biorę tylko u Ciebie
Oczywiście z kosztami wysyłki. Wróć nawet jak będziesz miał najtańszą ofertę na rynku będę brał tylko i wyłącznie u Ciebie. W dodatku jak jeszcze wszystko bedziesz mial na stocku to normalnie masz we mnie Premium klienta ;P Pewnie nie tylko ja.
Daj znać w poniedziałek - jaka nazwę firmy wybrałeś.