Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

13 minut temu, silvia napisał:

nie wiesz co zostało wymienione - więc Twoje wnioski że przepłaciłem są błędne

Czyli uzalezniasz cene od tego czy ktoś Ci coś wymienił w urzadzeniu. Czyli jakby Ci cały piecyk wymienił to byś zapłacił mu 5000zl. Sprawdziłeś czy wymiana tej części była w ogóle konieczna ? :D:D Może Cie wydymał i wymienił Ci coś co było sprawne.

Ja Ci nie udowadniam, że Ty powinieneś kupić. Akurat takich klientów jak Ty to ja bym szerokim łukiem omijał. Ja Ci udowadniam, że są ludzie, którzy mają inne poczucie wartości i dla nich to nie jest drogo. Inni też Ci o tym pisali, ale Ty nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości.

Z mojej strony EOT bo nawet mój 10 letni kuzyn stwierdził, że nie mam co pisać do kogoś kto nie czuje czym rządzi się rynek. Ale on ogarnia co to jest popyt i podaż. 

VDR

VDR

12 minut temu, silvia napisał:

Czyli jakby Ci cały piecyk wymienił to byś zapłacił mu 5000zl. Sprawdziłeś czy wymiana tej części była w ogóle konieczna ? :D:D Może Cie wydymał i wymienił Ci coś co było sprawne.

Ja Ci nie udowadniam, że Ty powinieneś kupić. Akurat takich klientów jak Ty to ja bym szerokim łukiem omijał. Ja Ci udowadniam, że są ludzie, którzy mają inne poczucie wartości i dla nich to nie jest drogo. Inni też Ci o tym pisali, ale Ty nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości.

Z mojej strony EOT bo nawet mój 10 letni kuzyn stwierdził, że nie mam co pisać do kogoś kto nie czuje czym rządzi się rynek. Ale on ogarnia co to jest popyt i podaż. 

VDR

VDR

Teraz, silvia napisał:

Czyli jakby Ci cały piecyk wymienił to byś zapłacił mu 5000zl. Sprawdziłeś czy wymiana tej części była w ogóle konieczna ? :D:D Może Cie wydymał i wymienił Ci coś co było sprawne.

Z mojej strony EOT bo nawet mój 10 letni kuzyn stwierdził, że nie mam co pisać do kogoś kto nie czuje czym rządzi się rynek. Ale on ogarnia co to jest popy i podaż. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.