Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@silvia najpierw odpowiedz czemu kupiłeś TDS zamiast omomierza skoro to jest to samo. A później może przeczytam co tam wypociłeś teoretyku. 

Przeczytałem jedno wytłuszczone zdanie:

bo skoro sam kupię "półprodukty" w detalu to zapłacę VAT ? - więc kupując gotowy reaktor zapłacę ten VAT drugi raz ? - JA KLIENT a nie sklep / sprzedawca

Nie, nie zapłacisz drugi raz. Dlaczego ? Nie chce mi się tłumaczyć - i tak nie zrozumiesz. 

VDR

VDR

@silvia najpierw odpowiedz czemu kupiłeś TDS zamiast omomierza skoro to jest to samo. A później może przeczytam co tam wypociłeś teoretyku. 

bo skoro sam kupię "półprodukty" w detalu to zapłacę VAT ? - więc kupując gotowy reaktor zapłacę ten VAT drugi raz ? - JA KLIENT a nie sklep / sprzedawca

Nie nie zapłacisz drugi raz. Dlaczego ? Nie chce mi się tłumaczyć - i tak nie zrozumiesz. 

VDR

VDR

Nie nie zapłacisz drugi raz, dlaczego ? Nie chce mi się tłumaczyć - i tak nie zrozumiesz. 

VDR

VDR

bo skoro sam kupię "półprodukty" w detalu to zapłacę VAT ? - więc kupując gotowy reaktor zapłacę ten VAT drugi raz ? - JA KLIENT a nie sklep / sprzedawcap

Nie nie zapłacisz drugi raz, dlaczego ? Nie chce mi się tłumaczyć - i tak nie zrozumiesz. 

VDR

VDR

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.