Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

7 minut temu, karpik napisał:

Kolego, co jeszcze mam wyjaśnić? Jeśli dalej nie kumasz, to może tak łopatologicznie wytłumaczę na innym przykładzie:)

Jeśli np. rozpuszczalnik wypijemy czy nawdychamy się go za dużo, to będzie problem czy nie? Oczywiście, że będzie! A jeśli go sobie polejemy na rękę, to problem będzie miał każdy czy tylko ten, kto jest na niego uczulony? Zakumał?

a to PTX można sobie wylać na rękę ? Sarin czy nowiczok też jak wylejemy sobie "tylko" na rękę to nic się nam nie stanie. Tak ? Bo ja mam wrażenie, że Ty nie rozumiesz czym te substancje są.  Rozumiem, że dla Ciebie kontakt bezpośredni to dotykanie korala - a wszystko pozostałe to nie jest kontaktem bezpośrednim ?

VDR

VDR

6 minut temu, karpik napisał:

Kolego, co jeszcze mam wyjaśnić? Jeśli dalej nie kumasz, to może tak łopatologicznie wytłumaczę na innym przykładzie:)

Jeśli np. rozpuszczalnik wypijemy czy nawdychamy się go za dużo, to będzie problem czy nie? Oczywiście, że będzie! A jeśli go sobie polejemy na rękę, to problem będzie miał każdy czy tylko ten, kto jest na niego uczulony? Zakumał?

a to PTX można sobie wylać na rękę ? Sarin czy nowiczok też jak wylejemy sobie "tylko" na rękę to nic się nam nie stanie. Tak ? Bo ja mam wrażenie, że Ty nie rozumiesz czym te substancje są. 

VDR

VDR

5 minut temu, karpik napisał:

a to PTX można sobie wylać na rękę ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.