Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

19 minut temu, silvia napisał:

Po to producent "wymyślił" plomby żeby były nienaruszone jak towar dotrze do klienta - skoro sklep wie /jest pewien co jest w środku to niech zużyje sól w swoich zbiornikach

to sklep powinien dbać o klienta - a nie klient o sklep

Ale rozumiesz, że producent nie stosuje plomb na wszystkich swoich wiadrach czy nie ? Ja prdl. Autor tematu nic o plombach na wiadrze nie wspomniał. Ja mam 3 wiadra po rscp 7kg i dwa 22kg - żadne nie ma plomb i nigdy nie miało.

Ja prdl - jakby do przedszkolaka pisać. @silvia idź ze swoimi fobiami, że każdy chce każdego wydymać gdzieś na jakieś inne forum.

VDR

VDR

18 minut temu, silvia napisał:

Po to producent "wymyślił" plomby żeby były nienaruszone jak towar dotrze do klienta - skoro sklep wie /jest pewien co jest w środku to niech zużyje sól w swoich zbiornikach

Ale rozumiesz, że producent nie stosuje plomb na wszystkich swoich wiadrach czy nie ? Ja prdl. Autor tematu nic o plombach na wiadrze nie wspomniał. Ja mam 3 wiadra po rscp 7kg i dwa 22kg - żadne nie ma plomb i nigdy nie miało.

Ja prdl - jakby do przedszkolaka pisać.

VDR

VDR

16 minut temu, silvia napisał:

Ale nie rozumiesz, że producent nie stosuje plomb na wszystkich swoich wiadrach czy nie ? Ja prdl. Autor tematu nic o plombach na wiadrze nie wspomniał. Ja mam 3 wiadra po rscp 7kg i dwa 22kg - żadne nie ma plomb i nigdy nie miało.

Ja prdl - jakby do przedszkolaka pisać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.