Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@silvia

Wiec po raz 5ty napisze, ze moje wiadra po red sea nie maja tej plomby do wyłamania. Paniał ? Czy jeszcze Ci fotkę zrobić bo nie rozumiesz ? Widziałeś kiedykolwiek tą sól na żywo. Wątpię bo jesteś tylko teoretykiem przepisującym z internetu. Niestety.

Wiadro które przyszło w tym tygodniu, brak plomby do wyłamania, w środku brak klipsa, worek zawiniety - nie zgrzewany.

Zwracam honor przedszkolakom. Gorzej niż do przedszkolaka.

P.s Są też wiadra z plombą do wyłamania - żeby była jasność dla czytających.

VDR

VDR

@silvia

Wiec po raz 5ty napisze, ze moje wiadra po red sea nie maja tej plomby do wyłamania. Paniał ? Czy jeszcze Ci fotkę zrobić bo nie rozumiesz ? Widziałeś kiedykolwiek tą sól na żywo. Wątpię bo jesteś tylko teoretykiem przepisującym z internetu. Niestety.

Wiadro które przyszło w tym tygodniu, brak plomby do wyłamania, w środku brak klipsa, worek zawiniety - nie zgrzewany.

VDR

VDR

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.