Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

Sklepy mają taką marżę na soli, że nikomu by się raczej nie chciało bawić w jakieś podmianki. To podstawowy produkt i czy sprzedadzą Red Sea czy AF czy BT czy jeszcze coś innego są zarobieni tyle, ze nikomu chyba nie przyszło by do głowy kombinacje jakieś takie robić. A tym bardziej w taki widoczny sposób. Staraliby się raczej zrobić tak by nie było cienia wątpliwości co do tego, że nikt nic przy wiadrze nie robił.

Jak ktoś nie ma zaufania zamiast wiader niech kupuje Red Sea w worku, albo w ogóle zmieni sól.  A fantazjowanie co kto mógł zrobić bez wyjaśnienia ze sklepem jest niczym jak tylko gdybaniem.  Równie dobrze, na wiadro mogło w transporcie spaść inne wiadro czy w ogóle wyjechało takie z fabryki - wystarczy rzucić okiem na samą plombę - wygląda na tym zdjęciu jak jakaś nadlewka plastiku bo zachodzi na tą plombę. Tak jakby był ten plastik wywinięty na tą plombę. Przynajmniej na tym zdjęciu. Nie wygląda, że plomba jest zdeformowana. U mnie pod plombą nie ma żadnego plastiku poza samym wiadrem - w tym miejscu te uszkodzenia powinny być na plombie. Sama plomba ma jakieś jaśniejsze przebarwienia sugerujące, że tak mogło wyjść z fabryki - bo aby coś takiego powstało potrzeba by było więcej siły a to spowodowałoby wyrwanie tej plomby IMHO.

Rzekłbym, że nic nie wskazuje na to, że to wiadro w ogóle było otworzone - ale z wyobraźnią bogatą ciężko może być dyskutować, więc nawet nie chciałem sugerować tego.

VDR

VDR

Sklepy mają taką marżę na soli, że nikomu by się raczej nie chciało bawić w jakieś podmianki. To podstawowy produkt i czy sprzedadzą Red Sea czy AF czy BT czy jeszcze coś innego są zarobieni tyle, ze nikomu chyba nie przyszło by do głowy kombinacje jakieś takie robić. A tym bardziej w taki widoczny sposób. Staraliby się raczej zrobić tak by nie było cienia wątpliwości co do tego, że nikt nic przy wiadrze nie robił.

Jak ktoś nie ma zaufania zamiast wiader niech kupuje Red Sea w worku, albo w ogóle zmieni sól.  A fantazjowanie co kto mógł zrobić bez wyjaśnienia ze sklepem jest niczym jak tylko gdybaniem.  Równie dobrze, na wiadro mogło w transporcie spaść inne wiadro czy w ogóle wyjechało takie z fabryki - wystarczy rzucić okiem na samą plombę - wygląda na tym zdjęciu jak jakaś nadlewka plastiku bo zachodzi na tą plombę. Przynajmniej na tym zdjęciu. Nie wygląda, że plomba jest zdeformowana. U mnie pod plombą nie ma żadnego plastiku poza samym wiadrem - w tym miejscu te uszkodzenia powinny być na plombie. Sama plomba ma jakieś jaśniejsze przebarwienia sugerujące, że tak to wyszło z fabryki - bo aby coś takiego powstało potrzeba by było więcej siły a to spowodowałoby wyrwanie tej plomby IMHO.

Rzekłbym, że nic nie wskazuje na to, że to wiadro w ogóle było otworzone - ale z wyobraźnią bogatą ciężko może być dyskutować, więc nawet nie chciałem sugerować tego.

VDR

VDR

Sklepy mają taką marżę na soli, że nikomu by się raczej nie chciało bawić w jakieś podmianki. To podstawowy produkt i czy sprzedadzą Red Sea czy AF czy BT czy jeszcze coś innego są zarobią tyle, ze nikomu chyba nie przyszło by do głowy kombinacje jakieś takie robić. A tym bardziej w taki widoczny sposób. Starałby się raczej zrobić tak by nie było cienia wątpliwości.

Jak ktoś nie ma zaufania zamiast wiader niech kupuje Red Sea w worku, albo w ogóle zmieni sól.  A fantazjowanie co kto mógł zrobić bez wyjaśnienia ze sklepem jest niczym jak tylko gdybaniem.  Równie dobrze, na wiadro mogło w transporcie spaść inne wiadro czy w ogóle wyjechało takie z fabryki - wystarczy rzucić okiem na samą plombę - wygląda na tym zdjęciu jak jakaś nadlewka plastiku bo zachodzi na tą plombę. U mnie pod plombą nie ma żadnego plastiku - w tym miejscu te uszkodzenia powinny być na plombie. Sama plomba ma jakieś jaśniejsze przebarwienia sugerujące, że tak to wyszło z fabryki - bo aby coś takiego powstało potrzeba by było więcej siły a to spowodowałoby wyrwanie tej plomby IMHO.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.