Skocz do zawartości

Historia edycji

Kris81

Kris81

Od pewnego czasu nic dodatkowo nie leje oprócz ballinga i podmian 40l tyg.Już prawie rok leje równe dawki ,na początku było różnie ,aż się wszystko wyrównało i tak teraz leci po 155ml/24h 

Zrobiłem własnie testy ,tylko by się dowiedzieć jak jod,stront ,żelazo wygląda ,bo nie byłem pewny czy coś zacząć dodawać .

Ta miedź mnie denerwuje , same to ,że jest to pikuś,bo jakoś nic nie zauważyłem po koralach ,ślimakach  tylko skąd się ta cholera  wzięła :blink: 

dwa tygodnie lałem fito z innego źródła niż zwykle ale zaprzestałem bo coś mi nie pasowało i już z 4-5dni nie leje ,ale nie wiem czy to z tym wiązać  

Kris81

Kris81

Od pewnego czasu nic dodatkowo nie leje oprócz ballinga i podmian 40l tyg.Już prawie rok leje równe dawki ,na początku było różnie ,aż się wszystko wyrównało i tak teraz leci po 155ml/h 

Zrobiłem własnie testy ,tylko by się dowiedzieć jak jod,stront ,żelazo wygląda ,bo nie byłem pewny czy coś zacząć dodawać .

Ta miedź mnie denerwuje , same to ,że jest to pikuś,bo jakoś nic nie zauważyłem po koralach ,ślimakach  tylko skąd się ta cholera  wzięła :blink: 

dwa tygodnie lałem fito z innego źródła niż zwykle ale zaprzestałem bo coś mi nie pasowało i już z 4-5dni nie leje ,ale nie wiem czy to z tym wiązać  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.