Skocz do zawartości

Historia edycji

Arturro

Arturro

3 godziny temu, andrniew napisał:

Raczej do reaktora nie wrócę. Dla mnie pasuje balling dlatego już ponad 10lat tylko płyny,)

To się zdziwiłem :shocking

Akwaria rafowe zasadniczo funkcjonują na reaktorach. Mało jest głosów na NIE. Podzielisz się wiedzą dlaczego preferujesz płyny ? Patrząc co u mnie się dzieje szacuje, że tu dla 900 litrów i acropor wkrótce wiaderka bedą rozrabiane cotygodniowo a jedna pompa dozująca nie będzie wyrabiała )

ps: heh trza wykorzystać wiedzę i doświadczenie :D - a SBS do akwarium dozujesz ?

Arturro

Arturro

34 minuty temu, andrniew napisał:

Raczej do reaktora nie wrócę. Dla mnie pasuje balling dlatego już ponad 10lat tylko płyny,)

Akwaria rafowe zasadniczo funkcjonują na reaktorach. Mało jest głosów na NIE. Podzielisz się wiedzą dlaczego preferujesz płyny ? Patrząc co u mnie się dzieje szacuje, że tu dla 900 litrów i acropor wkrótce wiaderka bedą rozrabiane cotygodniowo a jedna pompa dozująca nie będzie wyrabiała )

Arturro

Arturro

26 minut temu, andrniew napisał:

Akwaria rafowe zasadniczo funkcjonują na reaktorach. Mało jest głosów na NIE. Podzielisz się wiedzą dlaczego preferujesz płyny ? Patrząc co um nie się dzieje szacuje, ze dla 900 litrów acropor wkrótce wiaderka bedą rozrabiane cotygodniowo a jedna pompa dozująca będzie nie wyrabiała )

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.