mariusz09 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam. Chcialem zapytac o uzytkownika mr_cube, czy robil z nim ktos interesy? Czy jest to osoba wiarygodna? zakupilem od niego kilka rzeczy i po rozmowie z nim mam mieszane uczucia. Jest ktos w stanie cos powiedziec na temat tego uzytkownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 kupilem u niego filtr przeplywowy, tez mialem watpliwosci ze względu na jego wiek, ale wszystko ladnie doszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Jeśli masz wątpliwości kup za pobraniem ,bądz np przez allegro . Cytuj Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz09 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 tak zrobilem, z tym ze pewne niezgodnosci juz sa, no coz czas pokaze pozostaje czekac na paczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek2 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Kupiłem u niego odpieniacz. Paczka doszła. W opisie było, że sprawny, dobrze pieni. Niestety pienił słabo, burczał itp. Dokładne oględziny i jest problem. Brak jednego łożyska gumowego. Zamówiłem w aquamedic. Teraz jest ok ale 50zł nie moje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Powiedz mi bo nie za bardzo rozumiem. Zalozyles konto na NR tylko po to aby spytac o uzytkownika? Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Maciek, "mieszane uczucia", slyszales Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz09 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) w32darwin konto na nr mam po to, aby poza czytaniem tresci forum, moc zapytac o rozne rzeczy, rozwiac watpliwosci, Widzisz w tym jakis problem? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez mariusz09 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 fakt, mój błąd dałem mojej mamie aby wysłała tą paczkę i wzięła inne nie te co jej powiedziałem, z mojej strony przepraszam Cię i mogę ci oddać koszta wysyłki Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Wyjaśnijcie sprawy na PW i napiszcie w tym temacie oboje informując już o pomyślnym zakończeniu sprawy pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 po prostu umówiłem się z kolegą ,że wyślę paczkę poniedziałek-wtorek ale ,że w paczce było akwa skała itd, w którym było życie ,to miałem wysłać później wszystko stało ale mama wysłała nie to zwykła pomyłka i tyle nie chcę tu nikogo oszukiwać bo wrogów narobić sobie łatwo Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach