opo Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Witam mam prośbę i pytanie gdzieś obiło mi się o uszy że można podpiąć czujnik poziomu wody z dolewki 3152 pod filtr lub odpieniacz z reef packa, czy miał ktoś z was z tym styczność jak to zrobić bo kombinuje i nie mogę tego zrobić? Z góry dzięki za odpowiedźi Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Może nie pasować. Mam odpieniacz 9012, filtr comline 3163 i dolewkę 3155. Czujnik optyczny można wpiąć zarówno w odpieniacz, jak i filtr, ale pływak nie pasuje. Umieściłem go osobno na magnesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 10 Lutego 2018 Może faktycznie to jest kompatybilne z 3155 a nie z 3152 bo pisze na filarze i odpieniaczu osmolatorWysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Gr Zgłoś Napisano 11 Lutego 2018 Z tego co udało mi się wyczytać i obejrzeć w tych instrukcjach na ich stronie to jest kompatybilny z 3155. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach