Rumcajs8 Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 Dodaj trochę gałęzi pod skosem, nie dawaj włókna torfowego bo strasznie rani jelita, no i powodzenia ale z nimi problemu nie ma Cytuj 60l, Tunze 9004, Jecod RW-4, Jager 100W, 30W Cree, LR 6kg, piach 8kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 Drzewołazy zawsze były w sferze moich marzeń, ale byłem raz u pasjonata drzewołazów... więcej karmówek i latania przy tym, niż zabawy z zabkami :/ I ten "zapach" karmówki, w domu tego bym nie tolerował... może kiedyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Żaby wymiatają. Do tego te dzikie odgłosy.... Można hodować muchy tak żeby nie śmierdziały. Skoczogonki i stonogi wcale nie śmierdzą. Skoczogonki nawet zmniejszają ilość potencjalnego smrodu bo jedzą grzyby. Edytowane 9 Marca 2018 przez nanokaczor (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 Nanokaczor podaj ten przepis na nieśmierdzące muszki Dnia 9.03.2018 o 23:29, nanokaczor napisał: Żaby wymiatają. Do tego te dzikie odgłosy.... Można hodować muchy tak żeby nie śmierdziały. Skoczogonki i stonogi wcale nie śmierdzą. Skoczogonki nawet zmniejszają ilość potencjalnego smrodu bo jedzą grzyby. W zeszłym roku miałem też modliszki, też wcinały muszki ( jak były małe) Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 takie tam żabole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2019 W dniu 8.03.2018 o 23:26, Raffy14 napisał: Drzewołazy zawsze były w sferze moich marzeń, ale byłem raz u pasjonata drzewołazów... więcej karmówek i latania przy tym, niż zabawy z zabkami :/ I ten "zapach" karmówki, w domu tego bym nie tolerował... może kiedyś I cyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach