wolan91 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Witam , mam problem z żółtkiem , od wczoraj posiada takie plamy po oby dwóch stronach , zdjęcia są nie wyraźne ale rany wydają sie być kłute , wydaje mi się że to są rany od Hepatusa ale wcześniej Dory też biła żółtka i nigdy żadnych ran nie widziałem , ryby są ze sobą rok 2 letni hepcio i roczny żółtek , dodam że nie ma on problemów z jedzeniem , podaje witaminy i czosnek do pokarmów raz w tygodniu dieta zróżnicowana sporo Nori . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolan91 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Dodaje do zbiornika Zeolit oraz Carbon , ryba żywa silna i żarłoczna . Będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Odstaw czosnek, przy przeciążonej wątrobie im to wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolan91 Zgłoś Napisano 5 Marca 2018 minął tydzień ryba żywa i żarłoczna , rybie znikło większość kropek z tyłu tułowia ale wyszła czerwona jedna płetwa boczna , podejrzewam że jest to po prostu od podawania ostatnio alg czerwonych ale w razie czego zacząłem podawać dziś Microbe- lift Herbtana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rymar666 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2018 Trochę po czasie, ale... Mój żółtek tak reagował na wódkę - abstynent mi się trafił. Z początku też myślałem że czosnek, ale dopiero po odstawieniu wódki mu przeszło z dnia na dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach