kubaluka Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Witam od ponad tyg moja sinularia się nie pompuje. Wcześniej było wszystko ok. Stało się to nagle. Nic nie zmienialem, inne korale są ok. Słyszałem że podobno zrzucają skórę ale już sam nie wiem. Parametry ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonio61 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Zrzuca skórę , spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaluka Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Czytałem na ten temat ale raczej pisali że trwa to kilka dni a jak ponad tydzień to coś nie tak... ale skoro tak mówisz to ok. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Na zdjęciach widać odrywające się farfocle, zmienia skórę. Na dniach powinna już normalnie napompować się i polipować. Moja zielona sinularia jak zmienia skórę to aż się błyszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaluka Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Ok dziękuję bardzo za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach