Raffy14 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 45 minut temu, lysy23111 napisał: to już pewny trup . Jeszcze tak wysypanej ryby nie widziałem . jest totalnie !!!! chuda , nic nie je . Ustawiona tylko na przeciwko pompy i tak konczy ..... I już wiesz czemu pisałem, że lepiej dołożyć parę złotych i kupić pewnego białobrodego. To niestety nie jest prosta ryba, wiele białobrodych marnie się kończy pociągająć nierzadko za sobą całą obsadę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek78 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Możesz wrzucić fotę? Masz możliwość zrobienia kwarantanny? Może pomóc podniesienie temp. + Oodinol JBL'a. Wszystko zależy ile pokolec ma siły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy23111 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 zyla cale 15 dni i niestety padła Godzinę temu, Raffy14 napisał: I już wiesz czemu pisałem, że lepiej dołożyć parę złotych i kupić pewnego białobrodego. To niestety nie jest prosta ryba, wiele białobrodych marnie się kończy pociągająć nierzadko za sobą całą obsadę :/ POWIEM MIAŁEŚ RACJE niestety . Odczekam z pół roku i spróbuje jeszcze raz Mam teraz tylko nadzieje ze cala moja reszta odżyje , na szczęście one jedza normalnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Niestety ta rybka to bardzo wrażliwy zwierzak u mnie bialobrody mial juz dwa razy ospe ale zawsze jakoś wyszedł z tego,teraz obecnie też ma pare kropek ale za 3 dni znów nie ma,lekki stres i jest wysypana, na szczęście nie przenosi sie na inne ryby.Miałam do niedawna dużego Hepcia to samo troche stresu i wysyp na 3-4 dni Współczuję robiłeś co mogłeś czasem nie mamy wpływu na to :') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach