Tygrys111 Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 Witam wszystkich. Może ma ktoś pomysł jak ograniczyć refleksy. Wiedziałem że będą ale nie aż takie. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flexin Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 http://www.kessil.com/aquarium/Accessories_opticalKit.php niby do AP700 ale może do pojedynczego oczka też się nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 Dzięki może jeszcze jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Mogę jeszcze wymienić na Ecotech Radion XR15W G4 Pro może się ktoś wypowie na temat tej lampki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 będziesz zadowolony - zobacz sam https://www.youtube.com/results?search_query=radion+xr15w+g4+pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Radion albo ma bardzo dobry PR, albo jest to w tej chwili jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza lampa LED. W każdym razie bez problemu znajdziesz powalające baniaki pod tymi lampami. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Silvia czyli bardziej za radionem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) skoro jest wybór to ja bym się nie zastanawiał nawet minuty i brał Radiona Edytowane 28 Marca 2018 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Jak sobie mógłbym pozwolić, to też bym się nie zastanawiał i brał radiona. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 28 Marca 2018 Kessila wysyłam jutro dziękuję wszystkim za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gentelman Zgłoś Napisano 30 Marca 2018 Tygrys111 jak już kupisz Radiona to daj znać, chętnie zobaczę jak to świeci. Cytuj https://www.youtube....eature=youtu.be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 30 Marca 2018 Napewno podziele się opinią pozdrawiam i wesołych świąt Wielkanocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys111 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam lampka radion już u Mnie. Kolory i światło rewelacja tylko nie bardzo mogę rozkminić ustawienia jakie najlepsze dla miękasów i lps. Mam niebieskie na max, a białe na 35% a zielone i czerwone na 20%.Cała lampka świeci od 13.00 do 20.30 na 40%.Od 10.00 do 13.00 wschód a od 20.30 do 22.00 zachód nocne na 3% samo niebieski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach