kogucik76 Zgłoś Napisano 29 Marca 2018 Szybkie pytanie. Czy ktoś posiada te lampę? Do tej pory miałem dwukanalowa lampę od kolegi z forum. Dostałem w prezencie nowa lampę AI. czy mam ją podłączyć pod automatyczny wyłącznik jak poprzednia lampę? Pomoże ktoś w jej ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 29 Marca 2018 Ta lampa ma wbudowane wi-fi i sterujesz aplikacją np. ze smartfona. Nie podłącza się jej pod czasówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Marca 2018 53 minuty temu, kogucik76 napisał: Dostałem w prezencie nowa lampę AI. (...) Pomoże ktoś w jej ustawieniach? zacznij od tej strony https://www.coralhouse.pl/lampa-led-aqua-illumination-prime-hd-13-led-white-55w-~p38231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik76 Zgłoś Napisano 29 Marca 2018 W sumie widziałem te filmiki. Jutro pokombinuje z lampą. Fajnie byłoby jakby ktoś z doświadczeniem przy tej lampce się odezwał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sevi74 Zgłoś Napisano 30 Marca 2018 Mam dwie takie lampy od kilku m-cy.Jak coś to pisz na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marti701 Zgłoś Napisano 30 Marca 2018 Pobierz sobie aplikacje na telefon MyAI. Połączysz się z nią i będziesz mógł konfigurować światło, czasy, efekty itd. Jeśli nie będziesz wiedział jaką kombinację światła ustawić to polecam grupę na Facebooku AI Prime HD Reef Tanks. Często udostępniają pliki ze swoimi ustawieniami, które bardzo łatwo się wgrywa do lampy. Cytuj Aktualnie AquaMedic Yasha. Wkrótce przesiadka na 40x40x30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach