caramelo Zgłoś Napisano 25 Maja 2018 Cześć wszystkim, dzisiaj z innej beczki; Jak wiemy, przy akwa morskim, jakiekolwiek "chemiczne zamieszanie" w mieszkaniu może/będzie miało katastrofalne skutki. Stąd moja prośba o Wasze rady; Niestety mam mały problem w mieszkanku z mrówkami faraonkami i karaluchami i niestety naturalne sposoby nie mają racji bytu i myślę nad chemią; czy ktoś miał podobny problem? jak to zrobić i czego użyć żeby nie ulatniało się i nie powpadało do akwarium? Proszę o polecenie ewentualnie jakoś produktów. Pozdrawiam! Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 25 Maja 2018 Michał ze Zgierza miał podobny problem. Napisz do niego @michalzgierz1989 może w czymś doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caramelo Zgłoś Napisano 30 Maja 2018 Dzięki @Pawel_Q, koniecznie odezwę się do proponowanego użytkownika; Czy ktoś jeszcze ma jakieś rady? Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach