@Pawel Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 Normalne że tak wyrzuca bąble? Czy coś, źle ustawiłem? Dzisiaj świeżo odpalony. Zanurzenie 26 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2018 29 minut temu, Pawel_Q napisał: Dzisiaj świeżo odpalony. więc daj mu trochę czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 9 godzin temu, silvia napisał: więc daj mu trochę czasu Miałem kilka odpieniaczy, ale żaden nie dawał takiego czadu Poczekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2018 Zobacz czy uszczelka na rurce od pompy jest dobrze dociśnięta ta w środku w odpieniaczu jak i ta na zewnątrz. U mnie nie robił takiego bomblowania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 Nie chciałbym robić Twistmanowi antyreklamy filmem powyżej więc wrzucam film z pracy odpieniacza po dwóch dniach. Piana dobrze się bije, bąbli praktycznie już nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4zi Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2020 Pytanie do właścicieli Twistmana OB-200-EXT. Jaka głębokość zanurzenia i wysokość poziomu wody w body (cm) dają u Was najlepsze rezultaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach