Skocz do zawartości

Historia edycji

@Pawel

@Pawel

5 minut temu, @Beti napisał:

Pawel 70x45x50 to zalewie 157litry to gdzie 200l widzisz??

Ja nie krzyczę ale 9ryb wielkości 10cm? Baaa,rubta co chceta:)

Plan A, 70x57x50cm to 199,5l ;) Znika panel, robi się miejsce.

@@Beti 10 cm to tylko w teorii :) 

3 minuty temu, Shaman napisał:

wychodzi ok 157 l i jak się odliczy ok 13-16kg skały i piasku to zostaje mi ok 140 l więc max 6 + jakieś skorupiaki i ślimaki będę trzymać. Ale jak pisałem, z obsadą mi się nie spieszy chce pewne gatunki , już o których czytałem i są moim zdaniem dobrane "osobościowo". I nie ważne czy miesiąc czy 3 m-ce będę czekać ... ważne mieć to co ja chce.... a nie to co akurat dostępne na giełdzie czy sklepie ;)

Jeszcze szkło odlicz to zostanie jeszcze mniej :) Operujemy pojemnością brutto akwarium, przy objętości netto wody (nie akwarium) każdy na forum by się pogubił B)

@Pawel

@Pawel

1 minutę temu, @Beti napisał:

Pawel 70x45x50 to zalewie 157litry to gdzie 200l widzisz??

Ja nie krzyczę ale 9ryb wielkości 10cm? Baaa,rubta co chceta:)

Plan A, 70x57x50cm to 199,5l ;) Znika panel, robi się miejsce.

@@Beti 10 cm to tylko w teorii :) 

1 minutę temu, Shaman napisał:

wychodzi ok 157 l i jak się odliczy ok 13-16kg skały i piasku to zostaje mi ok 140 l więc max 6 + jakieś skorupiaki i ślimaki będę trzymać. Ale jak pisałem, z obsadą mi się nie spieszy chce pewne gatunki , już o których czytałem i są moim zdaniem dobrane "osobościowo". I nie ważne czy miesiąc czy 3 m-ce będę czekać ... ważne mieć to co ja chce.... a nie to co akurat dostępne na giełdzie czy sklepie ;)

Jeszcze szkło odlicz to zostanie jeszcze mniej :) Operujemy pojemnością brutto akwarium, przy objętości wody (nie akwarium) każdy na forum by się pogubił B)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.