Nuke Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Witam,moja Catalaphylia po 5 dniach gdy dobrała się do niej Protoreaster lincki. Dobrała się do niej w nocy,rano zdjąłem gwiazdę(załatwiła mi juz 2 rico i rhodactisa,3 crassy i podejrzewam że quadri jeden to też jej sprawka)a ją przestawiłem w spokojne miejsce.Jak widać trzyma się,ale nie wiem czy jest dla niej jeszcze ratunek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Poczytaj Nie jest to dobry pomysł mieć to cudo w zbiorniku,Catalaphlia bedzie mieć ciężko zostaw ją.Raczej to rozgwiazde musisz jej zorganizowac nowy dom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuke Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Już myślałem że nic z niej nie będzie.Dostawała raz dziennie,i mimo tego się dobierała,może zacząć dawać częściej.Xeni i briarerum ma pod dostatkiem hihihi a jej nie smakuje chyba.Idzie do wiekszego akwarium więc albo się uspokoi albo będę musiał wyeksmitować ją do refugium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Widac odsłonięty szkielet zarosniety glonem, wiec ona od dawna juz jest w nienajlepszej formie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuke Zgłoś Napisano 9 Września 2018 pierwsze z lipca,ostatnie zdjęcie z ostatnim gaszeniem świateł 22:30 5.09 i jak widać czuje się świetnie,to nawet się pomyliłem bo nie mięło 5dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach