Skocz do zawartości

Historia edycji

katani

katani

Z ilością ceramiki kombinował w ostatnim czasie między innymi @Jacek56, ktoś jeszcze pisał, że wywalał, bo miał dużo. Z kolei @Adamo79 pisał, że ma 40litrów siporaxu. Ktoś jeszcze w ostatnim czasie pisał, że miał problemy z ilością ceramiki, ale nie pamiętam kto.

Bakterie zużywają nutrienty, które są potrzebne również koralom, więc bakterii powinno być tyle, żeby kontrolować parametry, ale żeby nie konkurowały z koralami o pokarm.

Ja akurat nie podpowiem ci, jak zbić NO3 bo u siebie nigdy nie widziałem zabarwionego testu saliferta.

katani

katani

Z ilością ceramiki kombinował w ostatnim czasie między innymi @Jacek56, ktoś jeszcze pisał, że wywalał, bo miał dużo. Z kolei @Adamo79 pisał, że ma 40litrów siporaxu. Ktoś jeszcze w ostatnim czasie pisał, że miał problemy z ilością ceramiki, ale nie pamiętam kto.

Bakterie zużywają nutrienty, które są potrzebne również koralom, więc bakterii powinno być tyle, żeby kontrolować parametry, ale żeby nie konkurowały z koralami o pokarm.

Ja akurat nie podpowiem ci, jak zbićNO3 bo u siebie nigdy nie widziałem zabarwionego testu saliferta.

katani

katani

Z ilością ceramiki kombinował w sotatnim czasei między innymi @Jacek56, ktośjeszcze pisał, że wywalał, bo miał dużo. Z kolei @Adamo79 pisał, że ma 40litrów siporaxu. Ktoś jeszcze w ostatnim czasie pisał, że miał problemy z ilością ceramiki, ale nie pamiętam kto.

Ja akurat nie podpowiem ci, jak zbićNO3 bo u siebie nigdy nie widziałem zabarwionego testu saliferta.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.