SQNS Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Dzien dobry. posiadam jak w tytule swoja pompe Aqustar vario blue II a w rozliczeniu dostalem nowa pompe R Doser Milestone 6 . Moje pytanie ktora pompa lepsza i dlaczego. Bo jedna bede chcial sprZedac. Nie wiem ktora zostawic pomijajac fakt ze Milestone jest nowa oczywiscie jest to wazne ale tez wazna jest praktycznosc funkcjonalnosc itd. Pytam o Wasze zdanie. Dzieki z gory za odpowiedz podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Odpowiedz na Twoje pytanie jest bardzo prosta - Milestone. Mam egzemplarz prototypowy, działa nieprzerwanie już 3 rok, to już powinno Ci wystarczyć. Na Reefhub była zrobiona rzetelna recenzja. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNS Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Ale miales iksa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Miałem. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNS Zgłoś Napisano 20 Października 2018 Aha no i jak porownasz? Troche wiecej konkretow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNS Zgłoś Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Decyzja podjeta. Iks idzie do sprzedazy. Edytowane 22 Października 2018 przez SQNS (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach