rymar666 Zgłoś Napisano 23 Października 2018 Witam,, Mam pytanie do użytkowników skądinąd fajnego sterownika TC420. Otóż posiałem konfigurację zapisaną na kompie. I tu pytanie - czy ktoś z Was ma jakiś patent na ściągnięcie ustawień już zapisanych w sterowniku? Próbował ktoś? Może ma pomysła jak by to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Października 2018 tu zobacz http://www.darrenlines.uk/TC420-programmable-LED-controller-for-aquariums.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rymar666 Zgłoś Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Dzięki, znam, strona z instrukcją dla "inaczej inteligentnych". Ale podsunąłeś mi pomysł- napiszę do klienta po feedback, może on jest jakiś inny, bystrzejszy Nawet szybko odpisał, tyle że twierdzi że się nie da, on przynajmniej nie umie. Więc ponawiam pytanie, bo jako nacja uchodzimy za zdolnych w dziedzinie IT - Zna ktoś sposób na na taką operację? Edytowane 26 Października 2018 przez rymar666 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach