jackasxxx Zgłoś Napisano 28 Października 2018 Witam mam takie pytanie nietypowe :) potrzebuje przerobić hydraulike supma do akwarium i pokleić rury 32 mm ile potrzeba czasu odczekać ,aż klej to wszystko poskleja żeby bezpiecznie załączyć pompę nie ukrywam ,że bardzo mi na czasie zależy ponieważ będzie akwarium 420 L szło bez sumpa , z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 28 Października 2018 Ja nie czekam, usuwam nadmiar kleju z połączenia, przepłukuję pod bieżącą wodą, wycieram do sucha i podłączam w akwarium. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackasxxx Zgłoś Napisano 28 Października 2018 dziękuje bardzo za odp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_kl Zgłoś Napisano 28 Października 2018 schnięcie zależy od temperatury otoczenia, ja kleiłem latem w upały i ledwo zdążyłem zmontować połączenia tak szybko wysychał, ale można delikatnie suszarką podsuszyć połączenie z zewnątrz i wewnątrz ale ostrożnie by nie wyginało rur przyspieszy to utwardzanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackasxxx Zgłoś Napisano 28 Października 2018 dziękuje bardzo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach