Werus15 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Witam. Posiadam odpieniacz wewnętrzny w akwarium 30 litrów Newa nmo30r. Jest on napędzany kostką lipową. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość, aby włożyć coś innego niż kostkę lipową? By nie było spadków wydajności, ale żeby z pół roku wytrzymało. Znalazłem coś typu MicroBubble nada się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to nie ma zamiennika, ale może się mylę. Zmień odpieniacz na taki z pompą z wirnikiem igiełkowym i nie będziesz musiał się martwić o częste wymiany kostki. Edytowane 30 Października 2018 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Października 2018 https://www.youtube.com/results?search_query=dyfuzor+co2 zerknij Godzinę temu, maciej01 napisał: Zmień odpieniacz problem w tym że to Newa nmo30r czyli "niefabryczny" nie pasuje , chyba że dać jakiś zewnętrzny np. Bubble Magus QQ1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Werus15 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 Cóż to pociągnę na tych kostkach dopóki nie nazbieram na hang/on'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach