kogucik76 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Witam serdecznie. Dzis po przyjsciu z pracy zauwazylem ze moj Quadri zmalal i przestal sie pompowac. Czy moze byc to spowodowane tym iz od kilku dni leje do kostki Kenta AB ? Mam nadzieje ze wroci do swojego wygladu. Narazie odstawiam Kenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Jak ukwiał? Dalej słaby czy wrócił do pompowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik76 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Ukwiał po dwoch dniach przestal sie fochac tylko zastanawia mnie co bylo przyczyna takiego zachowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Może musiał się "poznać" z nowym kolegą - błazenkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik76 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Blazenek w nim mieszka juz od kilku miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 45 minut temu, kogucik76 napisał: Ukwiał po dwoch dniach przestal sie fochac tylko zastanawia mnie co bylo przyczyna takiego zachowania ? ja miałam jeszcze niedawno 7szt ukwiałów czerwone,czasem tak grymaszą i potrafi oklapnąć na dwa dni,nie przejmuj się, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach