donde_wroclaw Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Witam. O takie coś mi rośnie przy calustrei . Ktoś się morze co to ?:) Jakaś gąbka, koral? Ogólnie "pompuje się", w środku widać że ma małą mordkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 To caulastrea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Tak jak napisała Dominika to jest caulastrea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Nowa główka Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Ale jaka piękna aiptasia rośnie też, widoczna w prawym górnym rogu na zdjęciu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Rzeczywiście dorodna soczysta sztuka.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donde_wroclaw Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Odkąd krewetek mi ukwiał wciągnął to sobie od nowa żyją swoim życiem Narazie zostawiam, bo ostatnio krewetka zjadła oprócz nich jeszcze wszystkie rurki i trochę mi ich szkoda bo wróciły spowrotem Edytowane 11 Listopada 2018 przez donde_wroclaw (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 To wy jeszcze dorodnej nie widzieliście. W 360 w kominie miałam różę wielkości dłoni dziecka, zjadła mi ślizga, który pasjami wskakiwal do komina A co do caulastrei, to widać że wyrosła z pustego już szkieletu pi innej głowce. Niektóre koralowce potrafią się odrodzic mimo, że poprzednia główka obumarła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Nik@ napisał: To wy jeszcze dorodnej nie widzieliście. W 360 w kominie miałam różę wielkości dłoni dziecka, zjadła mi ślizga, No podobnej wielkości widziałem w jednym sklepie, nazwy sklepu nie przytoczę z oczywistych względów, żeby nie robić antyreklamy. Ja u siebie największą miałem coś około 2 cm średnicy. Edytowane 11 Listopada 2018 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach