Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

Godzinę temu, Mini napisał:

Mój kumpel ma akwarium od miesiąca i dopiero dzisiaj zrobił podmianę. Zero ballinga, 1 opakowanie bakterii. 240l, ma zebrasome, garbika, i 2 korale. A właściwie te lekarstwa to chodzi środki na cjano i Dino? 

Chemii już trochę mam na stanie, jakieś suplementy, phosguard całe opakowanie i środki na cjano. 

sorki ale jak to czytam to zastanawiam się czy zdajesz sobie sprawę co to morskie? Co i po co jest balling ? Jeszcze nie masz akwarium a masz srodki na cyjano i dino czy też to kolega:thumbup:itp chemia

Zapytam od tylu czy wiesz ile miesięcznie kosztuje utrzymanie oficjalnie akwarium? tego typu co chcesz mieć...

Wyciąg wnioski co pisał też @dzym czy @Roman.P

Beti

Beti

Godzinę temu, Mini napisał:

Mój kumpel ma akwarium od miesiąca i dopiero dzisiaj zrobił podmianę. Zero ballinga, 1 opakowanie bakterii. 240l, ma zebrasome, garbika, i 2 korale. A właściwie te lekarstwa to chodzi środki na cjano i Dino? 

Chemii już trochę mam na stanie, jakieś suplementy, phosguard całe opakowanie i środki na cjano. 

sorki ale jak to czytam to zastanawiam się czy zdajesz sobie sprawę co to morskie? Co i po co jest balling ? Jeszcze nie masz akwarium a masz srodki na cyjano i dino:thumbup:

Zapytam od tylu czy wiesz ile miesięcznie kosztuje utrzymanie oficjalnie akwarium? tego typu co chcesz mieć...

Wyciąg wnioski co pisał też @dzym czy @Roman.P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.