Daniell Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 Witam, przymierzam się do zakupu reaktora wapnia a że nie mam żadnego doświadczenia tyle co przeczytałem stare posty chciałbym zapytać Was jaki sprzęt polecacie czyli co jest na Topie i warte swojej ceny. Mam na myśli sprzęt klasy royal exclusive tylko wersja reaktor wapnia, pompa, sonda itp. W skrócie chciałby kupić sprzęt na tyle ile jest to możliwe nie awaryjny, cichy w pracy (pompy) i wydajny energetycznie. Czyli chce zapłacić i mieć spokój na lata, tak jak mam np. teraz sytuacje z sprzętem typu odpieniacz z firmy royal exclusive. Z góry dziękuje za pomoc i wasze uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro Zgłoś Napisano 26 Listopada 2018 (edytowane) 12 godzin temu, Daniell napisał: Mam na myśli sprzęt klasy royal exclusive tylko wersja reaktor wapnia, pompa, sonda itp. Od najważniejszego (subiektywnie): - Pompa Aquatrend Milestone - Reduktor Dennerle Evolution - Reaktor wapnia Deltec Pf 601 lub 601S - opcjonalnie eletrozawór +komputer Dennerle - butla stalowa (lżejsza) Edytowane 26 Listopada 2018 przez Arturro (wyświetl historię edycji) Cytuj https://youtu.be/vUXtXqeTgv4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2018 Mało ostatnio tematów na temat reaktorów ...szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach