Skocz do zawartości
rafal1973

reefshop - moje doswiadczenie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

czytam to forum juz dosc dlugo(za dlugo :D ) i na temat tego sklepu poznalem juz rozne opinie - podziele sie wiec i swoja wlasna.

Jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamowienia - zlozylem je w niedziele, wczoraj otrzymalem przesylke doskonale zabezpieczona, ryby w idealnej kondycji(hepatus,antiasy i wargacze) - zadnych kropek czy tez ubytkow(co sie niestety zdarzalo u innych dostawcow wysylkowych - 2 sprawdzilem)

doskonaly kontakt oraz zaufanie sprzedawcy (dopiero wczoraj wplacilem pieniazki - slowem ocena 9/10 - nie 10 bo wybor moglby byc wiekszy :D - ale taki moze to okres. Jako ze uwazam ze nie tylko trzeba ganic(podobnie jak z dziecmi) - publicznie chcialbym podziekowac za doskonala obsluge i kontakt - smsy z statusem zamowienia itd.

tak trzymac - na pewno jeszcze skorzystam.

Pozdrowienia Panie Przemyslawie

Rafal Junicki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie tylko nie ten dział :D - przenosze

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ho ho, ale cukru się wysypało. :D

Tak poważnie - dziękuje za miłe słowa(rzadko to się na tym forum zdarza pod naszym adresem :D ) - przekażę je osobom pakujacym i nadającym paczki.

Pozdrawiam

Przemek Cybulski

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rafal, u Przemka kupowałem na razie tylko żarnik Pacyfic Sun i T5 24W, i też wszystko było w najlepszym porządku. Paczka dobrze zapakowane dotarła szybko, wszystko było tak jak być powinno.

I gdyby sklep nie robił dobrej roboty to by już nie istniał.

A to że jak na forum ktoś pisze o ReefShop, to na ogól negatywnie wynika jedynie z psychiki ludzkiej. Jak wszysto jest tak jak być powinno (czyli OK), to każdy uważa to za normalne (bo takie jest).

Dopiero jak coś czasami (nawet z winy klienta) nie jest OK. to ludzie narzekają.

Jestem tu na forum już jakiś czas, (Data rejestracji :2004-07-06 20:15 GMT) i z tego co widzę, naprawdę nie wszystkie niedomówienia są winą sklepu.

Np. ktoś kiedyś złożył zamówienie w Wigilie rano, zrobił przelew i na drugi dzień po Świętach wkurzał się, że jeszcze paczka nie doszła :D

Na trzeciej stronie topic`u przyznał, że fakt - nie pomyślał że inni w sklepie też mają Święta, ale każdy zapamiętuje że ReefShop to, ReefShop tamto.

Wpadki się zdarzają najlepszym. Błędów nie robi ten co nic nie robi.

Ważne aby wyjść z tego "z twarzą".

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek masz wielka racje - jesli cos jest ok to nikt nie pochwali ale jak cos nie gra to wtedy... Nie daj Boze spoznie sie do pracy 5 min. to jest natychmiast jazda, a nikt nie zauwaza tego ze siedze codziennie godzine, dwie dluzej :D ot, taka to juz ludzka mentalnosc....

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.