Yakaposhi Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 Hej, bede 25 kg żywej skaly układał i 25kg suchej skaly kleił i nie wiem czy bezpośrednio na szkle, czy na kratce ? Co radzicie jakie są plusy i minusy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 2 minuty temu, Yakaposhi napisał: Hej, bede 25 kg żywej skaly układał i 25kg suchej skaly kleił i nie wiem czy bezpośrednio na szkle, czy na kratce ? Co radzicie jakie są plusy i minusy ? Przed chwilą o tym pisałem. A tego typu rozmów jest setki na forum. Najpierw szukamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakaposhi Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 2 minuty temu, elespero napisał: Przed chwilą o tym pisałem. A tego typu rozmów jest setki na forum. Najpierw szukamy. Przepraszam, niestety ograniczeni telefonu i wyświetlania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianoo Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 Cześć jeśli mam doradzić to lepiej na szkle tylko pierwsze skały musisz przeszlifowac żeby były równe i wtedy będzie ok. W Bielawie widziałem 120kg na szkle 10mm.Ja mam osobiście w kostce tylko 17kg.plusem jest to że nie będą się tobie zbierać roznorodne syfy. Jeśli założysz kratkę albo pleksi mogą zbierać się zanieczyszczenia niepożądane dla Twojego akwa.Decyzje pozostawiam Tobie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 48 minut temu, Yakaposhi napisał: Przepraszam, niestety ograniczeni telefonu i wyświetlania :/ Jeżeli coś dasz pod, to będzie się tam zbierał syf który bedzie gnił i brudził wodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 Kratka nie, bo nie wyczyścisz, ale można przykleic na dno pcv lub pleksi, wtedy bezpieczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casshern Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 Czym przykleić? silikon lekko pod spod i boki żeby było szczelnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach