Skocz do zawartości

Historia edycji

Ura

Ura

Ja się doklejam z metodami tak jak napisał @waldek123blau bakterie różne rodzaje, dają fajnie radę, a jak masz w piachu przy szybie można spróbować podawać bakterie w żelu przez strzykawkę do piachu :) a tak to zwykłe do wody, jak kiedyś chciałem oszczędzić trochę kasy na prowadzenie akwarium i zrezygnowałem z dodawania bakterii to zaraz mi wywaliło dino/cyjano

Edit, pamiętaj o ślimakach i wargaczach które siedzą w piachu by im nie zrobić krzywdy - są takie tępe igły dodawane do preparatów na aipitasie, ja to sobie zostawiłem i używam, a jak masz zwykłe to koniecznie trzeba by ją stępić, przeliczyć wargacze i wtedy podawać do piachu bakterie w żelu, ślimak ma skorupę, a biedy wargatek nic go nie chroni.

Ura

Ura

Ja się doklejam z metodami tak jak napisał @waldek123blau bakterie różne rodzaje, dają fajnie radę, a jak masz w piachu przy szybie można spróbować podawać bakterie w żelu przez strzykawkę do piachu :) a tak to zwykłe do wody, jak kiedyś chciałem oszczędzić trochę kasy na prowadzenie akwarium i zrezygnowałem z dodawania bakterii to zaraz mi wywaliło dino/cyjano

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.