Skocz do zawartości

Historia edycji

edd90

edd90

@Sebastiano, AquaClear'a pod uwagę nie brałem, chyba jednak zdecyduję się na Tidala 110, przemawia do mnie pojemność wkładów, ale też nie wiem czy nie wybiorę większego zbiornika 3x45, w którym chyba t110 lepiej się sprawdzi, chociaż czytałem trochę opinii że jest głośny, z czasem dokupię pewnie skimmer, QQ-1 albo QQ-3. Tyle że nie wiem czy PRIME HD ogarnie taki zbiornik... 

Gdybym zdecydował się na 3x45, to jedna ow-4 i kaskada ogarną ruch w kostce?

edd90

edd90

@Sebastiano, AquaClear'a pod uwagę nie brałem, chyba jednak zdecyduję się na Tidala 110, przemawia do mnie pojemność wkładów, ale też nie wiem czy nie wybiorę większego zbiornika 3x45, w którym chyba t110 lepiej się sprawdzi, chociaż czytałem trochę opinii że jest głośny, z czasem dokupię pewnie skimmer, QQ-1 albo QQ-3. Tyle że nie wiem czy PRIME HD ogarnie taki zbiornik... 

edd90

edd90

@Sebastiano, AquaClear'a pod uwagę nie brałem, chyba jednak zdecyduję się na Tidala 110, przemawia do mnie pojemność wkładów, ale też nie wiem czy nie wybiorę większego zbiornika 3x45, w którym chyba t110 lepiej się sprawdzi, z czasem dokupię pewnie skimmer, QQ-1 albo QQ-3. Tyle że nie wiem czy PRIME HD ogarnie taki zbiornik... 

edd90

edd90

@Sebastiano, AquaClear'a pod uwagę nie brałem, chyba jednak zdecyduję się na Tidala 110, chyba jednak przemawia do mnie pojemność wkładów, ale też nie wiem czy nie wybiorę większego zbiornika 3x45, w którym chyba t110 lepiej się sprawdzi, z czasem dokupię pewnie skimmer, QQ-1 albo QQ-3. Tyle że nie wiem czy PRIME HD ogarnie taki zbiornik... 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.