lapsiak84 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2019 Czesc wszystkim. Mam pytanie. Do czego mam wykorzystać taki oto adapter dołączony do sterownika od pomp gyre xf-250? W zestawie mam dwie pompy i jeden sterownik. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2019 Adapter służy do podłączenia zewnętrznego źródła energii (akumulatora), w razie braku prądu. Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2019 Aha. Ok. Dzieki. Czyli normalnie moge podlaczyc zasilacz bez tego adaptera?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2019 2 minuty temu, lapsiak84 napisał: Aha. Ok. Dzieki. Czyli normalnie moge podlaczyc zasilacz bez tego adaptera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak. Czemu nie kupiłeś nowego modelu - 350? Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2019 Bo robiłem zakupy w listopadzie. A dopiero teraz odpalam zbiornik ;(Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach