karpik Zgłoś Napisano 7 Marca 2019 W dniu 4.03.2019 o 23:19, Adam98 napisał: Za rok będę stawiał 2000 l I uważasz, że dla ryby, która dorasta do ponad 1m, to wystarczy? Żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sadek Zgłoś Napisano 7 Marca 2019 Ponad metr? Marmurowy dorasta do 60 cm psi podobnie więc z 40 cm brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam98 Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 8 godzin temu, karpik napisał: I uważasz, że dla ryby, która dorasta do ponad 1m, to wystarczy? Żenada Temu Panu podziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Herman Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Osobiście posiadam trzy mureny i polecam obserwacje jak te trzy smoki pobierają pokarm...ale niestety głównie przez ich apetyt NO3 w d.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 18 Marca 2019 Jezeli jestes zainteresowany rekinem . To kup sobie bilet na Ryanair i przylec do Anglii . Jak łapie ryby z kutra na wędkę to nic innego nie chce mi wejść niż to badziewie . Po 10 sztuk min sie łapie . Do jedzenia sie to nie nadaje ( śmierdzi mułem gozej niż karp) i brzydki jak cholera . 40 cm nigdy nie miałem . Min od 80 do ponad metra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris88 Zgłoś Napisano 18 Marca 2019 53 minuty temu, Hoom napisał: Jezeli jestes zainteresowany rekinem . To kup sobie bilet na Ryanair i przylec do Anglii . Jak łapie ryby z kutra na wędkę to nic innego nie chce mi wejść niż to badziewie . Po 10 sztuk min sie łapie . Do jedzenia sie to nie nadaje ( śmierdzi mułem gozej niż karp) i brzydki jak cholera . 40 cm nigdy nie miałem . Min od 80 do ponad metra W dużym skrócie rekiny nie sikają, odkładają mocznik w swoim ciele. Stąd się bierze ten smak. Cytuj ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 18 Marca 2019 1 minutę temu, kris88 napisał: W dużym skrócie rekiny nie sikają, odkładają mocznik w swoim ciele. Stąd się bierze ten smak. Niezle jadłem rekina wraz z jego moczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach