chmi Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Szanowni prośba o pomoc. Wróciłem z weekendowych zakupów i okazało się zw szlag trafił motor w moim gyre 150. Zapasowe jebao też odmówiło współpracy. Ma ktoś pożyczyć do poniedziałku/ wtorku cyrkulator na poziomie rw8/rw15 ? Lokalizacja Warszawa i okolice. Sprawa gardlowa bo w tej chwili poza obiegiem nic nie dmucha Marcin Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 No to jak obieg jest to nie panikuj ważne aby była woda w ruchu. Co innego jak prądu nie ma,odpieniacz pracuje,obieg jest więc spokojnie,jedynie korale nie będą sie bujać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmi Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Jeszcze nie panikuje, najwyzej puszcze obieg na maxa ale w perspektywie mam niehandlową niedziele więc nawet gwałtowny zakup w markecie nie wchodzi w grę. A wrażenie stojącej wody w zbiorniku szarpie przyzwyczajone do ruchu zmysły:)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 3 minuty temu, chmi napisał: Jeszcze nie panikuje w przenośni daj obieg wody większy i tyle,no chyba że się znajdzie osoba co na juz Ci coś użyczy. 7 minut temu, chmi napisał: mam niehandlową niedziele a to już problem tych z wiejskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmi Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Wygląda na to że to kontroler w gyre. Bez zapietego cyrkulatora ten sam objaw (seria czerwonych migniec lampki kontrolera). Miał ktoś coś podobnego u siebie (starsza wersja kontrolera) ?Sytuacja trochę opanowana. Wrzuciłem do zbiornika starą Newe z odlamanym mocowaniem. Ważne że dmucha. Przez weekend przetrwam. Tak czy inaczej jeśli ktoś się chce pozbyć rw15 albo rw8 to chętnie przygarne.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 @chmi spróbuj hard reseta walnąć. Może jakiegoś babola załapał i się zapetlił https://www.coralvue.com/support/469418-Is-there-a-way-to-reset-the-maxspectadvanced-controller- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Szanowni prośba o pomoc. Wróciłem z weekendowych zakupów i okazało się zw szlag trafił motor w moim gyre 150. Zapasowe jebao też odmówiło współpracy. Ma ktoś pożyczyć do poniedziałku/ wtorku cyrkulator na poziomie rw8/rw15 ?Lokalizacja Warszawa i okolice.Sprawa gardlowa bo w tej chwili poza obiegiem nic nie dmucha Marcin Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wpadnij jutro. Mam na zapasie w szafce wolną Tunze 6105Nie używam jej więc spokojnie możesz pożyczyć. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmi Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 @dla syna niestety mam stary kontroler - nie wiem czy toto można zresetować - jutro rozkrece drania i się poprzygladam @darek - dzięki jutro się odezwę - zobaczę czy nie dociagne na tej newie kilka dniWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 36 minut temu, chmi napisał: niestety mam stary kontroler - nie wiem czy toto można zresetować - jutro rozkrece drania i się poprzygladam Podaj model kontrolera albo zapytaj o tą usterkę @FREY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robinho00 Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Mogę pożyczyć Tunze 6015, wiem, że mała, ale zawsze coś Warszawa - Ursynów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xox Zgłoś Napisano 9 Marca 2019 Bemowo RW 15 Rw 20 Jak co pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach