anwilowiec Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2019 Witam. Stosował ktoś taki termometr ? Co o nim myślicie , sprawdzi się ? https://erybka.pl/product-pol-13169-Aqua-Medic-T-Meter-Twin.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mib86 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2019 Serio? Ważna jest dla Ciebie chyba temperatura wewnątrz zbiornika? Ja stosuje zwykły za 5 zł od chińczyka i się świetnie sprawdza. Co do dokładności to sprawdzałem go z rteciowym i jest maximum 1 st różnicy. Ogólnie ja go nie używałem. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejdzej88 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2019 Mam taki i wskazuje mi tyle ile zwykły termometr. Fakt, że obydwa mają błąd 0,8 stopnia. U mnie jest przyklejony na 10mm OW w pomieszczeniu, gdzie jest dosyć chłodno, ja lubię mieć w mieszkaniu około 18 stopni. Pomimo utrudnionych warunków daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach