sweetdiazzz Report post Posted April 17, 2019 Cześć jak to wymaga kultura nowemu członkowi forum wypada się przywitać Mam na imię Marcin i lubię akwaria-) To by było tyle -)) Zawsze starałem się sobie dawać radę sam, ale jest już tyle wątpliwości i pytań że postanowiłem podzielić się moimi doświadczeniami , lub lepiej nazwę to BŁĘDAMI i czasami poprosić o radę -) Mam nadzieję że wstawię na początek dobrze chociaż zdjęcie -) Obieg 2800 litrów około. od tego zaczniemy -)) strasznie małe te zdjęcie .. czyli pierwsza podpowiedź jak wstawiać większe pliki tu ? zdjęcia ma po 4-5 mb .. po zmniejszeniu strasznie tracą na jakości no tak.. zdjecie z przed miesiaca chyba jest duzo zmian w obsadzie.. zrobie update w weekend Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nexor4 Report post Posted April 17, 2019 Akwarium mega Zdjęcia możesz dodać do albumu na forum (tam nie masz ograniczeń) i klikasz kopiuj adres obrazu z danego zdjęcia i wstawiasz w wątku z URL Quote Share this post Link to post Share on other sites
sweetdiazzz Report post Posted April 17, 2019 super dzieki za podpowiedz zaraz sprawdzę ;)) okkkkk juz wiem jak lepiej ;))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
@Pawel Report post Posted April 18, 2019 Jaki to ma wymiar? Długo istnieje baniak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemek79 Report post Posted April 18, 2019 fajna mix reef! Quote http://nano-reef.pl/forums/topic/93536-diabelskie-666-l/ Share this post Link to post Share on other sites
pablus Report post Posted April 18, 2019 Witamy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sweetdiazzz Report post Posted April 19, 2019 zbiornik około 1.5 roku jeszcze nowy stosunkowo część życia ze starego baniaka -)) przechodził już dużeo etapów ale z racji tego że mam mało czasu przeszedłęm na mix z sps -)) wymiary 400x75hx70 zaraz wstawię zdjecia z dziś-)) to z dziś świeżo po czyszczeniu szyb, niektóre trochę pozamykane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robteos Report post Posted April 20, 2019 (edited) 14 godzin temu, sweetdiazzz napisał: wymiary 400x75hx70 Robi wrażenie ten zbiornik a taka długość marzenie nie jednego Posolonego Fajny projekt pozdrawiam Edited April 20, 2019 by Robteos (see edit history) Quote Krauza [118x35x40H] + sump 45x45x38H Share this post Link to post Share on other sites
sweetdiazzz Report post Posted April 20, 2019 dzięki właśnie na etapie zmiany lamp, próbuje zejść z t5 ,teraz miź t5 ati z tyłu plus am spectrusy , wymieniam na g4 pro podwójne ... całe stany jadą na nich podobno wiec może mój mix uciagną ? czy nie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites