Daro73 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2019 Wiecie może do czego służą te wyjmowane szare plastiki w obudowach pomp dozujących Jebao ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2019 żeby się wężyki nie przesuwały Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2019 7 godzin temu, Daro73 napisał: Wiecie może do czego służą te wyjmowane szare plastiki w obudowach pomp dozujących Jebao ??? jeśli masz na myśli te 4szt po obu stronach pompy ,to one służą zamiast śrubek to złączenia dwóch części obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daro73 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2019 W dniu 21.06.2019 o 07:36, niwre37 napisał: jeśli masz na myśli te 4szt po obu stronach pompy ,to one służą zamiast śrubek to złączenia dwóch części obudowy Przyznaję że o tym nie pomyślałem. Swoją drogą to aż prosi się aby to był system umożliwiający np podwieszenie lub przymocowanie dozownika do ściany szafki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2019 Sam cos pokombinuj [emoji16],jesli ci nie zalezy na gwarancji to zdejmij gorna czesc .Dolna przykrec do sciany ,zaloz gore i pompa wisi [emoji6]Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daro73 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2019 Z przeróbką nie ma problemu, coś na pewno wymyślę. Powstrzymuje mnie gwarancja bo dozownik ma pół roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach